Home Insta

Insta

Instagram

Boek je Paddenstoelen & Truffel Cursus-Reis
Paddenstoelen & Truffel Reis met het ROC van Amsterdam
Dit najaar gaan we ons weer bezig houden met iets bijzonders:

Een onvergetelijke paddenstoelen- en truffelreis naar de adembenemende Peloponnesos.
Stel je voor: vijf dagen lang trekken we door de schitterende natuur van de Peloponnesos, op zoek naar de meest verrukkelijke paddenstoelen.
Onder de vakkundige begeleiding van Gerard Koopmanschap, culinair docent en paddenstoelendeskundige, ontdek je de geheimen van deze culinaire schatten.
Gerard zal zijn uitgebreide kennis en passie met ons delen, waardoor elke stap in deze prachtige omgeving een leerzaam avontuur wordt.
Elke avond, na een dag vol ontdekkingen, komen we samen om onze geplukte paddenstoelen te bereiden tot een smaakvol gerecht.
Denk aan de heerlijke geur van verse paddenstoelen die sissen in de pan, gecombineerd met de rijke aroma’s van lokale kruiden en een goed glas Griekse wijn.
Deze geza-menlijke kookmomenten zijn niet alleen een culinair hoogtepunt, maar ook een viering van een dag vol herinneringen.
Als kers op de taart krijg je bij het boeken van deze reis een exemplaar van mijn boek: “de nieuwe aroma’s van Griekenland”, met exclusieve opnames en verhalen
die ik vorig jaar heb gemaakt. Laat je inspireren door de prachtige foto’s en de rijke beschrijvingen van de Griekse keuken.
Dus, waar wacht je nog op? Boek deze unieke reis en dompel jezelf onder in de wonderlijke wereld van paddenstoelen en truffels.
Laat je betoveren door de schoonheid van de Peloponnesos en de smaken van Griekenland. Dit is een ervaring die je niet wilt missen!
Boek nu en beleef de magie van de Peloponnesos

21% NEE!

Boeken lezen is van grote waarde voor mens, samenleving én economie. Boeken zijn de dragers van onze cultuur en laten mensen van jongs af aan ook andere werelden en gezichtspunten zien. Taalvaardigheid en geletterdheid maken het verschil in de ontwikkeling van mensen, op school en op de arbeidsmarkt.
Terecht dus dat in het hoofdlijnenakkoord staat dat leesvaardigheid absolute prioriteit krijgt en het bevorderen van de Nederlandse taalvaardigheid een kerntaak wordt van het hoger onderwijs.
De voorgenomen hogere btw op (kinder)boeken zal echter leiden tot een forse prijsverhoging. Dat maakt boeken minder toegankelijk. Een slechte zaak, want het Nederlandse (kinder)boek is dé basis van lees- en taalvaardigheid.
Juist daarom moet boeken lezen zo laagdrempelig mogelijk zijn en daarbij hoort een laag btw-tarief. Nederland is er in 2024 nóg meer bij gebaat dat het boek bereikbaar blijft voor jong en oud, ook voor mensen met een kleinere beurs!
We roepen daarom iedereen op deze petitie te tekenen en te zorgen dat de btw op boeken laag blijft.
Klik hier om te ondertekenen!
Geen 21% op boeken

Ontdek Griekenland zoals je het nog nooit hebt gezien. Bezoek nu de nieuwe website *GreeceBeyondSummer* en ontdek waarom Griekenland veel meer is dan zon, strand en Griekse salade. Ga verder dan de clichés en ervaar een wereld vol verborgen pareltjes, rijke cultuur en authentieke smaken. Begin je reis vandaag nog!

 
 
 
 
Travel Photography | Estefano Onatrac
-

de nieuwe aroma's van Griekenland

de natuurlijke Griekse keuken – een kook- en verhalenboek &
reisgids van Griekenland

Meer over dit boek...

Excursions

Creating Memories - Capture Athens

Organised by Musement for you.

Book your excursion online

"The new Flavours of Rhodes"

“De nieuwe smaken van Rhodos”

Tastes, Aromas, Flavours: The new cookbook by Giannis Efthimiou and Estefano Onatrac.

Now available in bookshops and at Blackwell’s.

Smaken, Aroma’s, Proeven: het nieuwe kookboek van Giannis Efthimiou en Estefano Onatrac.

Nu verkrijgbaar in de boekhandel en bij BOL 

drop us a line and keep in touch

Available at Blackwell's

We wish you much reading and cooking fun!

Verkrijgbaar bij BOL

Veel lees- en kookplezier toegewenst!
Food Photography Athens | Estefano Onatrac
Cookbook Photography | Bread | THE PHOTOKITCHEN